Webinar | Digital Marknadsföring

Vanliga fel i spårning: Undvik missarna

Om webinaret

Effektiv spårning är hjärtat i varje digital marknadsföringsstrategi, men det är lätt att falla i fällan av vanliga misstag. I vårt webinar “Vanliga fel i spårning: Undvik missarna” kommer vi att utforska de mest frekventa misstagen marknadsförare gör när det kommer till att spåra och analysera data.

Vi kommer att diskutera allt från otillräcklig datainsamling till felaktig tolkning av data, och ge dig konkreta tips på hur du kan undvika dessa fallgropar. Efter detta webinar kommer du ha lärt dig hur du kan förbättra din spårning och upptäcka missar du tidigare helt missat.

Webinaret hålls av Lenny Silver Wright, specialiserad digital analytiker, med erfarenhet av att hjälpa stora bolag med deras mätning.

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Varför mätning är viktigt
  • Vanliga fel som görs inom taggstyrning
  • Vanliga fel som görs inom analysverktyg
  • Summering och svarar på frågor som skickats in

Webinaret “Vanliga fel i spårning” riktar sig till dig som jobbar eller kommer i kontakt med mätning och analys i ditt arbete och vill se till att mätningen görs korrekt.

Tips! Se vårt webinar om att arbeta datadrivet och lär dig hur du kan använda data för att få insikter i din digitala marknadsföring.

Se om dragningen

Inspelad 3 april | Gratis

    Lenny Silwer Wright

    DIGITAL ANALYTICS

    Lenny är utbildad onlinemarknadsförare på Medieinstitutet i Stockholm och är specialiserad digital analytiker. Han har även en kandidatexamen i Sport Managament.