PAID

Programmatisk annonsering

Annonsera effektivt med unik segmentering

Vill du nå rätt publik med precision och effektivitet, oavsett var de befinner sig på nätet?

Med hjälp av programmatisk annonsering automatiserar vi köp av annonsutrymme för att optimera din marknadsföring i realtid. Vi nyttjar avancerade algoritmer och dataanalys för att säkerställa att dina annonser visas för de mest relevanta målgrupperna, vid rätt tidpunkt och på de mest effektiva plattformarna.

Låt oss hjälpa dig att transformera din digitala närvaro med skräddarsydda, högeffektiva kampanjer. Vi hanterar allt från displayannonsering, webb-tv till digital out of home.

Få offert

Varför arbeta med oss?

 • Ingen bindningstid
 • Certifierade specialister
 • Datadrivet arbetssätt
 • Vi är proaktiva
 • Nöjda kunder

Vår process?

 • Nulägesanalys
 • Säkerställa optimal kontostruktur
 • Löpande optimering
 • Analys & Rapportering

Vårt löfte

 • Personlig service
 • Transparens
 • Utbildar dig som kravställare
 • Fokus på resultat

Ett urval av varumärken vi hjälpt

Ett urval av varumärken vi hjälpt

Flexibilitet

Varken bindningstid eller inlåsningseffekt.

Vi sätter upp annonsering i ert namn som superadmins och delar sen access till vår egen förvaltning. Det innebär att du när som helst kan byta leverantör men behålla all data.

Därtill har Maia ingen bindningstid, vi har endast en uppsägningstid på 30 dagar. Behöver du avsluta engagemanget med Google Ads ska det gå smärtfritt. I en digital värld behöver du som beställare kunna skifta fokus snabbt, det vill vi främja.

Expertis

Vi utbildar framtidens
performance specialister.

Maia utbildar på några av Sveriges främsta skolor för digital marknadsföring. Vi älskar att dela kunskap och att föreläsa kräver att vi ligger i absoluta framkant samtidigt som vi behöver vara extremt pedagogiska. Något som översätts direkt tillbaka in i våra kunduppdrag.

Medieinstitutet
Berghs School of Communication logo
Automation

Allting värt att repetera, är värt att automatisera.

När vi arbetar med Programmatisk annonsering för våra kunder så har våra specialister ett visst antal timmar dedikerat till varje kund. Då är det viktigt att vi är effektiva.

Därför automatiserar vi delar av arbetet för att fler timmar ska gå till faktiskt optimering och analys. Det som driver tillväxt.

Effektivitet

Vi motarbetar falska klick, så annonserna når människor.

Vi är generellt försiktiga med att nämna AI. Men falska klick är ett utbrett problem inom köpt annonsering som inte pratas om. Både robotar och systematisk bearbetning från konkurrenter sker. Majoriteten av detta lyckas vi filtrera bort, med just AI.

FAQ

Vanliga frågor

Hur fungerar programmatisk annonsering?

SEM syftar till de betalda annonserna i Googles sökresultat. Som företag väljer man vilka sökord man vill synas på genom att gå in i en digital budgivning. Detta sker automatiskt på några millisekunder så fort någon gör en sökning på något av sökorden ni vill synas på. Olika sökord har olika hög konkurrens, och därmed olika pris.

Vad kostar det?

För programmatiska köp betalar man i regel för CPM. Desto fler segment man nyttjar för att specificera sin målgrupp, desto högre CPM för man betala.

Hur tar Maia betalt?

Vi på Maia baserar alla våra uppdrag på ett timarvode. Vi estimerar med andra ord uppdragets omfattning i timmar och fakturerar sedan för tiden som har gått åt. Vi skräddarsyr även lösningar för hantering av annonseringsbudget, så att det flyter på så smidigt som möjligt, anpassat efter kundens behov.

Arbetar ni internationellt?

Ja, vi arbetar med globala projekt men är framförallt i Norden och Europa i stort.

Hur rapporterar ni resultat?

Vi rapporterar resultat i samband med ett månadsmöte eller månadsmail – vad kunden föredrar. Här delar vi insikter kring de förändringar som skett i annonskontot och de KPIer vi gemensamt bestämt ska följas upp, samt actions framåt.

Vill du arbeta med oss?

Få ett prisförslag