Webinar | Digital Marknadsföring

Att arbeta datadrivet: Från ord till handling

Om webinaret

Bli en mästare på datadriven marknadsföring tillsammans med Kim Westervind, senior analytiker och expertkonsult för några av Sveriges främsta bolag!

Vi vet att vi måste anamma ett datadrivet arbetssätt för att ta vara på den fulla potentialen i digital marknadsföring. Men hur gör man? Datan finns, men att använda den är en annan sak. Kanske känner du igen dig. Tillsammans tar vi oss igenom stegen till att bli datadriven och överkomma vanliga hinder – från ord till handling.

Vi kommer att utforska verktyg och tekniker för att visualisera och tolka data på ett meningsfullt sätt. Men likaså de vanligaste utmaningarna man stöter på i organisationer när det kommer till att arbeta datadrivet – på riktigt.

Ladda ner webinaret nu och ta klivet från ord till handling!

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Effektiva verktyg
  • Visualisera och utnyttja data
  • Vanliga utmaningar

Webinaret “Att arbeta datadrivet: från ord till handling” riktar sig till dig som är chef eller en del av ett marknadsteam 

Tips! Se vårt webinar om hur du bygger insiktsfulla dashboards och lär sig visualisera din data som engagerar medarbetare.

Se om dragningen

Inspelad 18 oktober | Gratis

    Kim Westervind

    DIGITAL ANALYTIKER

    Kim är digital analytiker och utbildar i Google Tag Manager på flera yrkeshögskolor. Hon har även gästat Google Digitalakademin på ämnet analys.