HAR DU EN STARTUP?

Vi investerar i bolag vi tror på, med kapital & digitala muskler.

MAIA VENTURES

Behöver ditt bolag ett digitalt marknadsteam för att skala upp?

Maia har några av Sveriges främsta digitala marknadsförare. De utbildar på landets populäraste skolor och arbetar med tillväxt för några av världens största bolag. Har du en fantastisk startup som saknar resurser för just marknadsföring? Då har du hittat rätt.

SWEAT INVESTMENT

Hur funkar det egentligen?

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till Jimmy. Inkludera ett par meningar om affärsidén, en SWOT-analys. NDA kan signeras innan vid behov.

Första möte

Vi bokar in ett första möte för att få en känsla för verksamheten och dig/er som entreprenörer. Se det som en första granskning för att se om det finns potential att diskutera vidare och om vi är en bra matchning.

Presentera idén för teamet

Om den initiala pitchen har tagit sig igenom en första granskning är det nu dags att presentera bolaget för hela vårt team av specialister inom olika områden, för att få ställa frågor och komma ner på djupet.

Överenskommelse om villkor

När vi identifierat potentialen och tagit hänsyn till vad behovet är behöver vi komma överens om ett upplägg som båda parter godtar.

Upprätta kontrakt & Due diligence

När vi är överens upprättas kontrakt och vi gör en Due diligence som säkerställer att allt är som det ska innan affären går igenom.

Initiera samarbete!

Nu sätter vi igång med de digitala aktiviteter vi identifierat har störst potential. Låt nästa del av tillväxtresan börja!