ANALYS

Digital Analys

Omvandla abstrakt data till konkret beslutsunderlag

Korrekt mätning sätter grunden för att kunna följa upp dina marknadsföringsinsatser och ta datadrivna beslut. Våra webbanalytiker hjälper gärna till med allt som har att göra med Google Analytics, GTM, Adobe Analytics – kort och gott – mätning och webbanalys. 

Vill du få hjälp att visualisera data i dashboards? Vi löser det! Om det så är i Google Data Studio, Klipfolio eller Tableau. Tydligt presenterade mätetal är ett kraftfullt verktyg för beslutsunderlag. Och vem vill inte ha det?

Psst! Vill ni få stenkoll på hur er sajt och andra kanaler egentligen presterat senaste året? Ni vet – få koll på läget. Då är vår Nulägesanalys en fullträff. Vår mest populära produkt faktiskt. Fråga oss så berättar vi mer!

Få offert

Varför arbeta med oss?

 • Ingen bindningstid
 • Certifierade specialister
 • Datadrivet arbetssätt
 • Vi är proaktiva
 • Nöjda kunder

Vår process?

 • Nulägesanalys
 • Säkerställa korrekt mätning & tracking
 • Konkretisera KPI:er & mål
 • Rapportering

Vårt löfte

 • Personlig service
 • Transparens
 • Utbildar dig som kravställare
 • Fokus på resultat
Flexibilitet

Varken bindningstid eller inlåsningseffekt.

Vi hjälper er sätta upp de analysverktyg ni önskar, från Google Analytics och Google Tag Manager till Adobe Analytics och Hotjar. Allt i ert namn med er som ägare och ni delar sen access till oss för analys. Det innebär att du när som helst kan byta leverantör men behålla all data.

Därtill har Maia ingen bindningstid, vi har endast en uppsägningstid på 30 dagar. Behöver du avsluta engagemanget med Analys ska det gå smärtfritt. I en digital värld behöver du som beställare kunna skifta fokus snabbt, det vill vi främja.

Expertis

Vi utbildar framtidens digitala analytiker.

Maia utbildar på några av Sveriges främsta skolor för digital analys. Vi älskar att dela kunskap och att föreläsa kräver att vi ligger i absoluta framkant samtidigt som vi behöver vara extremt pedagogiska. Något som översätts direkt tillbaka in i våra kunduppdrag.

Medieinstitutet
Berghs School of Communication logo
Automation

Allting värt att repetera, är värt att automatisera.

När vi arbetar med digital analys för våra kunder så har våra specialister ett visst antal timmar dedikerat till varje kund. Då är det viktigt att vi är effektiva.

Därför automatiserar vi delar av arbetet för att fler timmar ska gå till faktiskt optimering och analys. Det som driver tillväxt.

Samtycke

Regelrätt hantering av personuppgifter i alla led.

Alla våra kunduppdrag följer regelrätt best practices för personuppgifter, kunddata och integritet. Så både du som uppdragsgivare och dina kunder ska känna sig trygga med hur datan hanteras.

FAQ

Vanliga frågor

Hur arbetar Maia med analys?

Vi arbetar med analys i alla våra kundprojekt – det är en del i att arbeta datadrivet! Vi utför också mer renodlade analysprojekt där vi t.ex. implementerar system som Google Analytics och Google Tag Manager, säkrar data, sätter upp rapporter och visualiserar data, upprättar kampanjspårning och håller företagsutbildningar.

Vilka analysverktyg arbetar Maia i?

Vi arbetar alltid datadrivet och anpassar oss efter kundens system. Googles produkter är de mest återkommande och som vi också kan allra bäst (Google Analytics, Google Data Studio, Google Tag Manager, Big Query).

Vad kostar Digital Analys?

Kostnaden beror på projektets omfattning och nivå. Beroende på projekt kan det vara en punktinsats med ett fast belopp, eller löpande på timme. Kontakta oss för en offert!

Hur tar Maia betalt?

Beroende på projekt kan det vara en punktinsats med ett fast belopp, eller löpande på timme. Kontakta oss för en offert!

Hur kommuniceras analyser?

Allt beror på projektet. Är leveransen en dashboard för löpande uppföljning av företagets viktigaste KPI:er, så får du full access med genomgång till denna. Är det en analys av t.ex. kundresor eller olika flöden så har vi vanligtvis ett gemensamt uppföljningsmöte där vi också paketerar det vi kommit fram till som kan förmedlas vidare internt. För implementeringar levererar vi mät- och implementationsplaner.

Vill du arbeta med oss?

Få ett prisförslag