Webinar | Digital Marknadsföring

Google Sheets för digitala marknadsförare

Om webinaret

Har du någonsin känt dig överväldigad av att hantera och analysera stora mängder data i ditt digitala marknadsföringsprojekt? Då är detta webinar något för dig! Låt oss introducera dig till ett urval av de otaliga oändliga med Google Sheets och hur det kan underlätta ditt arbetsflöde.

Under detta webinar kommer Lenny Silver Wright, digital analytics specialist, dela smarta tips på hur du nyttjar Google Sheets som marknadsförare. Till exempel hur du kan automatisera datainsamling, visualisera resultat och skapa anpassade rapporter som gör att du kan fatta strategiska beslut för att maximera effektiviteten av din marknadsföring.

Lenny kommer visa dig enkla knep för att optimera dina arbetsprocesser och spara värdefull tid. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren digital marknadsförare kommer detta webinar att ge dig värdefulla insikter och verktyg för att ta ditt arbete till nästa nivå.

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Hur utnyttjar du Google Sheets optimalt
  • Strategier för att visualisera resultat
  • Hur du effektiviserar arbetsprocesser 
  • Hur du automatiserar datainsamling

Webinaret “Google sheets för digitala marknadsförare” riktar sig till dig som jobbar med digital marknadsföring eller har användning för Google sheets i din yrkesroll.

Tips! Se vårt webinar “10 verktyg du förmodligen inte visste fanns” och lär dig om fler verktyg du kan använda i rollen som digital marknadsförare.

Se om dragningen

Inspelad 13 september | Gratis

    Lenny Silwer Wright

    DIGITAL ANALYTICS

    Lenny är utbildad onlinemarknadsförare på Medieinstitutet i Stockholm och är specialiserad digital analytiker. Han har även en kandidatexamen i Sport Managament.