Webinar | Digital Marknadsföring

Vad är growth hacking? Exempel och inspiration.

Om webinaret

Vill du accelerera tillväxten på ditt bolag? Då har du kommit rätt!

I dagens konkurrensutsatta marknad behöver vi tänka utanför den berömda boxen och hitta innovativa sätt att accelerera tillväxt. I detta webinar kommer vi gräva i vad growth hacking faktiskt är och att dela med oss av exempel på growth hacks som har boostat andra företags tillväxt ordentligt.

Vår VD, Jimmy Björnhård, har framgångsrikt drivit tillväxt för både startups och etablerade företag. Han kommer dela med sig av värdefulla insikter och verktyg för att du ska få inspiration till ditt eget tillväxtarbete.

Oavsett om du är en entreprenör, marknadsförare eller affärsutvecklare, kommer detta webinar att ge dig den kunskap och inspiration du behöver för att öka tillväxten för ditt bolag.

Anmäl dig nu och accelerera tillväxten av din verksamhet!

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Bakgrunden till growth marketing
  • Pirate funnel
  • Konverteringsoptimering (CRO)
  • Case: Success stories

Webinaret “Vad är growth hacking: exempel och inspiration” riktar sig till dig som är marknadschef eller på något sätt ansvarig för tillväxten på ett bolag. Eller så är du bara intresserad av growth hacking och vill lära dig mer!

Tips! Se vårt webinar “Vanliga utmaningar för marknadschefer” och lär dig att axla rollen som marknadschef.

Se om dragningen

Inspelad 27 september | Gratis

    Jimmy Björnhård

    SENIOR DIGITAL STRATEG

    Jimmy är en serieentreprenör och passionerad growth marketer. På Maia är han VD, Senior konsult samt utbildare hos våra kunder och skolor.