Webinar | SEO

Teknisk SEO: Det du behöver veta 2023

Om webinaret

Lär dig att bemästra de senaste tekniska SEO-trenderna med Sabine Ljunggren, senior SEO-specialist med över 7 års erfarenhet i branschen!

Google utvecklar ständigt sin algoritm för att främja en så bra upplevelse som möjligt för alla googlare. Men det är inte alltid helt enkelt att hänga med i alla uppdateringar och hur de faktiskt påverkar. Sabine går igenom de avgörande elementen inom teknisk SEO som du behöver känna till för att optimera din webbplats synlighet.

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Vad som ingår i begreppet teknisk SEO
  • De senaste uppdateringarna inom teknisk SEO
  • Vad man behöver göra för att vara up to date med Google krav
  • Vad som väntar under 2023.

Webinaret “Teknisk SEO – Det du behöver veta” riktar sig både till dig som jobbar med SEO eller ansvarar för webbplatsens innehåll och prestanda, men likaså dig som utvecklare eller tekniskt ansvarig för webbplatsen som vill få en bättre förståelse kring vad som påverkar den organiska synligheten ur ett tekniskt perspektiv.

Tips! Se vårt webinar om SEO för e-handlare för att lära dig om hur du sökmotoroptimerar din e-handel.

Se om dragningen

Inspelad 22 februari | Gratis

    Sabine Ljunggren

    SENIOR SEO SPECIALIST / COO

    Sabine är en prisbelönt marknadsförare med spets inom SEO och innehåll. På Maia hjälper hon våra kunder både strategiskt och operativt att nå resultat inom SEO, samtidigt som hon utbildar på skolor och för Google.