Webinar | Digital Marknadsföring

Social Search: Optimerar du dina sociala medier för sök?

Om webinaret

Visste du att du kan optimera dina sociala kanaler för sök? Spolier alert, det kan du!

I takt med att den digitala landskapet utvecklas, blir det allt viktigare att inte bara vara närvarande på sociala medier, utan också att optimera dessa kanaler för sök. Vårt webinar “Social Search: Optimerar du sociala medier för sök?” belyser hur du kan använda sociala medier för att förbättra din synlighet online och nå ut till din målgrupp mer effektivt.

Webinaret hålls av Sabine Ljunggren, prisbelönt marknadsförare och senior SEO specialist. Hon kommer ge dig de verktyg och insikter du behöver för att lyfta din närvaro på sociala medier till nästa nivå.

Ladda ner webinaret och börja optimera dina sociala medier nu!

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Strategier för att optimera ditt innehåll
  • Vikten av hashtaggar
  • Hur du kan uttnyttja dina sociala medieprofiler för att förbättra din SEO.

Webinaret “Social Search: Optimerar du dina sociala medier för sök?” riktar sig till både dig som är nybörjare eller en erfaren marknadsförare.

Tips! Se vårt webinar om SEO genom hela kundresan där Sabine går igenom hur man kan sökmotoroptimera genom alla stegen på kundresan.

Se om dragningen

Inspelad 21 februari | Gratis

    Sabine Ljunggren

    SENIOR SEO SPECIALIST / COO

    Sabine är en prisbelönt marknadsförare med spets inom SEO och innehåll. På Maia hjälper hon våra kunder både strategiskt och operativt att nå resultat inom SEO, samtidigt som hon utbildar på skolor och för Google.