Webinar | Digital Marknadsföring

7 annorlunda sätt att hitta contentidéer

Om webinaret

Idétorka? Det händer alla! Men hur gör man för att inte hamna där? Sabine Ljunggren, senior SEO-specialist, har samlat sju effektiva, och lite udda, sätt att hitta contentidéer för webben! Och vet du va, det är helt ok att ta åt sig äran när kollegan frågar hur du kom på dessa briljanta idéer.

I detta webinar kommer vi gå igenom sju annorlunda och innovativa metoder för att hitta contentidéer som engagerar och fångar din målgrupps uppmärksamhet. Vi kommer att utforska okonventionella källor som Reddit-nischer, frågesidor som Quora och till och med bokhyllorna för att hitta oväntade inspirationer.

Du kommer att lära dig hur du kan dra nytta av användargenererat innehåll, utforska andra branscher för att hitta nya infallsvinklar och använda data och undersökningar för att skapa målinriktat innehåll.

Efter webinariet kommer du ha en skattkista av idéer som du kan använda för att revolutionera ditt innehållsskapande – Ladda ner det nu!

I webinaret kommer vi gå igenom:

  • Vad är content?
  • Google search console
  • Vikten av nyhetsbrev
  • Hur du använder AI

Webinaret7 annorlunda sätt att hitta contentidéer” riktar sig till dig som har en kreativ roll eller har ansvar för innehåll på ett eller annat sätt. 

Tips! Se vårt webinar “Effektivisera SoMe med content batching” och lär dig hur du effektivt skapar content till dina sociala kanaler.

Se om dragningen

Inspelad 22 november | Gratis

    Sabine Ljunggren

    SENIOR SEO SPECIALIST / COO

    Sabine är en prisbelönt marknadsförare med spets inom SEO och innehåll. På Maia hjälper hon våra kunder både strategiskt och operativt att nå resultat inom SEO, samtidigt som hon utbildar på skolor och för Google.