MASTERCLASS

Vi utbildar marknadsavdelningar, marknadschefer & studenter.

Masterclass

Vi utbildar hungriga marknadschefer.

Är du en marknadschef som sitter på flera stolar? Ledningsfrågor, budgetering, rekrytering, kommunikation, möten.. Det är svårt att hålla koll på det senaste som sker inom digital marknadsföring och ibland därmed också att vara ett bra bollplank för sitt team.

Unna dig en marknadschefs-utbildning inom growth marketing som lämnar dig med insikter, inspiration och verktyg att ta er marknadsföring till nästa nivå.

Masterclass

Vi utbildar marknadsteam.

Våra specialister har erfarenhet av att utbilda bolag som Samsung, Unionen, Mercedes-Benz, Electrolux, Ahlsell, Philips m fl. Vi älskar att dela kunskap och att föreläsa kräver att vi ligger i absoluta framkant samtidigt som vi behöver vara extremt pedagogiska.

“Jimmy utbildade vårt nordiska marknadsteam på Philips inom SEO, det var väldigt hög nivå men med en pedagogik som alla kunde förstå. Rekommenderas starkt!”

Alexander PaskotaHead of Digital Marketing, Philips
Masterclass

Vi utbildar framtidens
growth marketers.

Vi utbildar på några av Sveriges främsta skolor för digital marknadsföring. Vi älskar att dela kunskap och att föreläsa kräver att vi ligger i absoluta framkant samtidigt som vi behöver vara extremt pedagogiska. Något som översätts direkt tillbaka in i våra kunduppdrag.

Medieinstitutet
Berghs School of Communication logo
Vill du arbeta med oss?

Få ett prisförslag