Ansök om

LIA / Praktik

Söker du LIA eller praktik?

Studerar du digital marknadsföring och söker efter en lärorik och rolig praktikplats? Vi på Maia har som målsättning att kunna erbjuda LIA-platser varje termin till hungriga studenter som är intresserade av att spendera sin praktikperiod på en Growth Marketing byrå inom sitt expertisområde.

Så går LIA till på Maia

Som LIA hos oss på Maia får du som studerande gå sida vid sida med en av våra specialister som kommer agera din handledare under hela perioden. Tillsammans med din handledare kommer du att sätta en plan för din tid hos oss, så att du får ut maximalt av din LIA-period. Under praktiken kommer du få testa att utföra flera lärorika uppdrag som är relevanta till din utbildning.

Vi på Maia har specialister inom alla områden inom digital marknadsföring, t.ex. SEO, SEM, Content, Analys så kom ihåg att tydligt lyfta vilket område du är intresserad av att lära dig mer om när du ansöker, så vi vet hur den bästa matchen bör se ut.

Detta tittar vi på:

  • Du läser en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, till exempel en yrkes- eller högskoleutbildning.
  • Vi ser helst att du läser ditt andra eller sista år på din utbildning.
  • Din LIA-tid ska vara minst 8 veckor.

Så ansöker du:

Du ansöker smidigt via i formuläret på sidan. Vi tittar igenom ansökningar löpande och kallar in till intervju, antingen digitalt eller på vårt kontor om vi tror att vi är en bra match och kan erbjuda dig den bästa tänkbara LIA-platsen utifrån din utbildning och dina önskemål!

Ansök

    CV* (.pdf)